Arriba el cap de setmana fort de l'Homenatge a la gent gran del Pont de Vilomara

Diumenge concentrarà la majoria d'actes de la 37a edició de la setmana

Redacció
20 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:25h
El Pont de Vilomara porta tota la setmana celebrant el XXXVII Homenatge a la gent gran, però no serà fins diumenge que es concentrin la majoria d'actes d'aquesta celebració.

Com a prèvia, aquest dijous tindrà lloc el Ball per a la gent gran amb l'actuació de Xarop de Nit. Serà a 2/4 de 5 de la tarda a la Llar d'avis. Dissabte s'inaugurarà l'exposició de fotografies antigues "Rocafort, present i passat: façanes", a les 12 del migdia a la Biblioteca.

Diumenge, els actes començaran a 2/4 de 10 del matí a l'església Santa Maria de Rocafort, amb la missa d'acció de gràcies. A 3/4 d'11 del matí hi haurà missa amb música a càrrec del cor parroquial Santa Maria Magdalena i amb el cant dels Goigs, en aquesta ocasió a l'església Santa Maria Magdalena, ja al Pont de Vilomara. La gent gran rebrà un ram de flors d'obsequi. A la sortida de l'ofici, a la plaça Major, tindrà lloc l'actuació de l'Esbart Dansaire Vilomarenc.

Ja a la tarda, a 2/4 de 5, sortint des del Centre de Dia, es portarà a terme la cercavila dels gegants i grallers del Grup d'Infància i Joventut. A les 5 de la tarda, al Centre Cívic Evaristo de la Torre, tindrà lloc l'espectacle "Una tarda feliç" a càrrec de les Estrelles del Pont, amb muntatge i direcció dels Atrevits. Es farà lliurament d'obsequis a tots els homenatjats i el lliurament d'un diploma a les persones que compleixin 85 anys durant el 2018. També es lliurarà un regal sorpresa als quatre avis i àvies de més edat.

Finalment, dilluns, a les 5 de la tarda, en el marc del programa de gent gran activa, tindrà lloc Chi Kung per a la salut, a càrrec de M. Josep Jiménez Subirana.