L'Ajuntament renova el conveni amb Rotary Club Manresa-Bages

Maite Romero i Valentí Junyent es donen la mà en presència d'Àuria Caus
Maite Romero i Valentí Junyent es donen la mà en presència d'Àuria Caus | AjM
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:53h
L'Ajuntament de Manresa i Rotary Club Manresa-Bages han signat la renovació del conveni de col·laboració entre el consistori i l'entitat manresana. L'acte de signatura s'ha fet aquest dimecres al migdia i ha anat a càrrec de l'alcalde, Valentí Junyent; i la presidenta de Rotary Club Manresa-Bages Fundació Privada, Maite Romero. Els han acompanyat també la regidora de Presidència i Comunicació de l'Ajuntament de Manresa, Àuria Caus; i altres representants de la junta directiva de Rotary.

Segons els termes del conveni, l'Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 2.500 euros per col·laborar en les activitats que desenvolupa aquesta entitat al llarg de l'any a la ciutat, com són la celebració del Concert de Reis i el Premi Simeó Selga.

Rotary Club Manresa-Bages, Fundació Privada és una entitat manresana sense ànim de lucre dedicada al servei humanitari i la promoció d'elevades normes d'ètica en tots els àmbits de la societat i la contribució al desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món, mitjançant programes humanitaris, educatius, sanitaris i d'intercanvi cultural.