L'Ajuntament posa quatre pilones més a l'Ítaca i esvera els veïns de la Sagrada Família

Segons l'associació de veïns, el consistori s'ha compromès a retirar-les totes abans de final de mes

Les pilones que s'han afegit a la discòrdia entre veïns i Ajuntament
Les pilones que s'han afegit a la discòrdia entre veïns i Ajuntament | AVV Safa
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:56h
Els veïns de la Sagrada Família han posat el crit al cel després que aquest dimecres es despertessin amb quatre pilones més al capdemunt de la carretera del Pont de Vilomara, al lateral de l'escola Ítaca, on ja n'hi havia una desena per evitar l'aparcament de cotxes en un replà s'un solar que actualment no està urbanitzat.

L'Associació de Veïns de la Sagrada Família negocia des de primers d'any amb diverses regidories l'eliminació d'aquestes pilones, que fan el carrer molt estret per al pas de vehicles i impideixen l'aparcament a una esplanada d'un solar que actualment no està urbanitzat.

Lluny de retirar les pilones, la brigada n'ha instal·lat quatre més a sobre la vorera tancant totalment l'espai on aparcaven els cotxes. La via és a la part est on actualment es fan obres d'urbanització que han de contenir, entre d'altres, un Mercadona que també ha escalfat els ànims d'alguns veïns.

Després de l'ennuig inicial, la presidenta de l'AVV de la Sagrada Família, Marina Hosta, ha assegurat a NacióManresa que ha arrencat un compromís de l'Ajuntament de retirar aquestes pilones aquest mateix dijous, i la resta abans de final de mes.