El Cicle Gaudí tornarà dijous a Cardona amb «Jean-François i el sentit de la vida»

Fotograma de «Jean-François i el sentit de la vida»
Fotograma de «Jean-François i el sentit de la vida» | Sergi Portabella
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:52h
El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona, tornarà al municipi després de les vacances d'estiu amb el film Jean-François i el sentit de la vida, que es podrà veure aquest dijous 20 de setembre al Teatre dels Catòlics, a les 20.30 hores.

Es tracta de la primera pel·lícula de Sergi Portabella, que trasllada a la pantalla un dels seus principals neguits d'infància i joventut: “quin és el sentit de la vida?”. El film es va estrenar aquest passat mes de juliol amb una bona resposta del públic. El seu protagonista principal és el jove Max Megías, que està acompanyat en el repartiment per Àgata Roca i Pau Durà.

Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 3 euros, igual que per als que tinguin el Carnet Jove. També hi ha la possibilitat d'adquirir paquets de quatre entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Sinopsi

En Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia a l'escola descobreix El mite de Sísif, d'Albert Camus, i queda fascinat per les idees del filòsof. A partir d'aquest moment es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. El seu nou objectiu serà anar a Paris a trobar a Camus. La Lluna, una adolescent que viu el present, l'acompanyarà a la seva aventura amb una única condició: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una historia l'estiu passat. Junts emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida.
Arxivat a