El CB Castellet incorpora un nord-amerià i un britànic al seu organigrama tècnic

Hasain Bunnel, Josep Lluís Martín i Loving Olanrewaju
Hasain Bunnel, Josep Lluís Martín i Loving Olanrewaju | CB Castellet
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:36h
El nord-americà Hasain Bunnel, ala-pivot d'1'97m, de 29 anys, i el britànic Loving Olanrewaju, ala-pivot d'1'94m, de 31 anys, formaran part durant aquesta temporada de l'organigrama tècnic del Club Bàsquet Castellet.

Tots dos s'incorporaran al cos tècnic entrenant i donant suport a diversos equips, com l'Escola de Bàsquet del club, el premini mixt, l'infantil femení i el masculí.

A banda d'entrenar, Olanrewaju competirà amb la samarreta groga i negre en l'equip sènior de Tercera Catalana. Com a valor afegit, els jugadors i jugadores faran part dels seus entrenaments en llengua anglesa.

Des del club fa temps que s'apostava per aquesta iniciativa, que ha estat capitanejada pel director tècnic del club, Josep Lluís Martín. Martín ha estat l'encarregat de fer les gestions necessàries i l'acollida dels jugadors nouvinguts. 

Aquesta temporada, el CB Castellet, tindrà onze equips en competició, més l'Escola de Basquet, amb un total de 150 jugadors i jugadores i, com en temporades anteriors, dos equips sèniors, el femení i el masculí, a la categoria de Tercera Catalana.