Centenars de playmobils tornaran al Museu de la Tècnica aquest cap de setmana

Els visitants podran veure des d'una recreació d'una guerra de pirates, fins a una ciutat plena d'accions de la vida quotidiana o una espectacular ciutat noucentista, entre altres

El Museu de la Tècnica acollirà la tercera exposició de playmobils
El Museu de la Tècnica acollirà la tercera exposició de playmobils | Kanko
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:21h
Des del divendres 21 fins al diumenge 23 de setembre de 2018, de 10 a 14h i de 16 a 20h, el Museu de la Tècnica de Manresa (ctra. de Santpedor, 55) exposarà dotze diorames de playmobils realitzat per l'associació Click & Clack, i per persones a títol personal que també han participat en aquest esdeveniment.

Tots els visitants d'aquesta tercera exposició de Playmobils podran participar en el joc del Click Amagat, que consisteix en trobar  dins els diorames  unes figures de Playmobil que no corresponen sinó que s'han infiltrat.

Aquesta exposició és possible gràcies a la col·laboració del Parc de la Sèquia, Bureau Vallée, Accessoris Manresa, Baxi Manresa, Printdossier, Solans Música, Supermercats Llobet i L'Arpellot i Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018.

L'associació Click & Clack és una entitat d'amics del Playmobil que té una voluntat de transmetre a la ciutadania els avantatges d'aquest joc simbòlic que permet desenvolupar la creativitat, enginy i desenvolupament dels infants acompanyats per les seves famílies. Així mateix el Parc de la Sèquia i el Museu de la Tècnica permetran accedir a uns dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Manresa per la funció que tenia,i alhora oferiran als visitants visites guiades a les exposicions permanents de la cinteria i de l'aigua. Kanko és una empresa organitzadora d'esdeveniments que pretén apropar a la ciutadania una activitat plena de pedagogia.