La Cambra posa en marxa dos nous programes adreçats al sector industrial

Tenen per objectiu impulsar la innovació al sector i formar nous professionals de màrqueting per a empreses innovadores

Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:42h
La Cambra de Comerç de Manresa ha posat en marxa dos nous programes adreçats al sector industrial del territori que tenen per objectiu impulsar la innovació a les empreses i formar nous professionals en l'àmbit del comerç i el màrqueting digital. Els programes s'emmarquen dins del projecte Ocupació al Bages Industrial que porten a terme conjuntament l'Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona i en el qual s'inclouen diverses accions adreçades a millorar la competitivitat de la indústria local i afavorir la inserció laboral en aquest sector.

Suport a la innovació

Mentories d'Innovació és un programa que acompanya a les empreses en els seus processos d'innovació. Està adreçat a empreses industrials i proposa un itinerari personalitzat per a cada empresa participant en què a partir de tallers conjunts i sessions individuals rebrà suport per identificar, planificar i executar els seus projectes d'innovació. Es tracta d'un programa gratuït per al qual hi ha cinc places disponibles. La convocatòria és oberta.

Formació de nous professionals

La segona de les propostes és un curs de formació per afavorir que persones en situació d'atur o bé persones ocupades que volen millorar la seva situació laboral puguin treballar en empreses industrials amb activitat exportadora i amb un alt component innovador. El curs, que porta per títol "L'empresa del demà: nous mercats, noves formes de venda i nova indústria", començarà el dia 8 de novembre i té una durada de 100 hores. S'adreça a professionals amb perfil administratiu i es treballaran diferents elements relacionats amb la innovació i la internacionalització de les empreses, des del màrqueting digital fins a la indústria 4.0 o el comerç electrònic. El període d'inscripció per a aquest curs ja és obert.

Les empreses i professionals interessats en algun d'aquests dos programes poden posar-se en contacte amb la Cambra de Comerç al telèfon 93 872 42 22.