Sant Fruitós remodelarà la plaça on hi ha ubicat el local municipal de Pineda de Bages

Pista poliesportiva que hi ha actualment a la plaça
Pista poliesportiva que hi ha actualment a la plaça | AjSFB
Redacció
18 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:03h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages remodelarà la plaça on hi ha ubicat el local municipal de Pineda de Bages i li posarà nom. Actualment aquest espai públic compta amb diferents equipaments destinats al lleure i als infants. Concretament, l'espai compta amb zones enjardinades, un espai d'estada i jocs infantil, i una pista poliesportiva

Amb les actuacions es pretén arranjar el paviment de la pista dotant-lo d'una capa amb paviment multicapa amb la reparació prèvia de la superfície. Per altre banda, també està previst millorar-hi les escales d'accés.

Amb aquestes obres, aquest espai passarà a comptar amb dues pistes petites de futbol-bàsquet de 19 x 11 metres, i un carril perimetral per patinets i bicicletes amb elements bàsics d'skate integrats a l'espai.

Aquesta actuació preveu la substitució de mobiliari urbà i la remodelació de la zona de la pista polivalent per tal de donar-li un ventall més ampli d'usos adaptats a les necessitats actuals.

Procés participatiu per escollir un nom per la plaça

Paral·lelament a les obres de remodelació d'aquest espai, des de l'Ajuntament també s'impulsarà un procés participatiu que està previst realitzar durant aquesta tardor, destinat a posar nom a aquesta plaça que actualment està ubicada al costat del C/Verge de Juncadella.

Aquest procés participatiu, té com a objectiu que siguin els ciutadans i ciutadanes de Sant Fruitós de Bages que puguin escollir el nom d'aquesta plaça. El procés comptarà amb la possibilitat de votar cinc opcions diferents, dues escollides pel govern municipal, dues més que seran proposades des de l'Associació de Veïns de Pineda de Bages, i finalment, tal com ja es va fer en el procés de selecció del nom de l'actual Plaça de la Vila, es donarà una cinquena opció lliure per aquells ciutadans i ciutadanes que no estiguin conformes amb cap dels noms proposats i vulguin votar la seva pròpia proposta.

Més endavant s'informarà de tots els detalls d'aquesta consulta per tal que tothom disposi de tota la informació necessària per poder-hi participar.