Caixa d'Enginyers obre oficina al passeig Pere III de Manresa

Estrena de l'oficina de Caixa d'Enginyers al local de la Mútua General de Catalunya
Estrena de l'oficina de Caixa d'Enginyers al local de la Mútua General de Catalunya | Cd'E
Redacció
18 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:29h
Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, ha inaugurat al passeig Pere III de Manresa una oficina AVANT, fruit de l'acord estratègic amb Mútua General de Catalunya, signat el desembre de 2017. Juntament amb la de Manresa, la caixa n'ha obert una altra a Vic.

Ambdues oficines constitueixen centres d'atenció i assessorament personalitzat i comparteixen espais en les instal·lacions de Mútua General de Catalunya. Aquestes oficines compten amb un equip professional de Caixa d'Enginyers específicament qualificat per a les activitats d'assessorament (inversions, finançament o cobertura de riscos-assegurances), permetent a més desenvolupar les funcions operatives de les oficines bancàries convencionals i compten també amb el servei de caixa, prestat exclusivament per ATM's.

Amb aquestes noves oficines, Caixa d'Enginyers segueix reforçant la seva presència en tot el territori que, des de 2008, ha sumat setze noves oficines obertes a Sant Cugat del Vallès, Alacant, Girona, dos a Barcelona, Palma, Lleida, Bilbao, Màlaga, Tarragona, Madrid, Mataró, Terrassa, València, Vic i Manresa. D'aquesta manera ha anat estenent els seus serveis a noves zones per oferir una atenció personalitzada que complementi la seva aposta per la banca digital.