Dimiteix el cap de carteria de Manresa pel caos que viu Correus

Passarà a fer la seva feina convencional de repartiment de paquets

18 de setembre del 2018
Actualitzat el 19 de setembre a les 9:39h
Edifici de Correus a Manresa
Edifici de Correus a Manresa | CWM
El caos que viu aquest estiu l'oficina de Correus amb acumulació de correspondència al magatzem i endarreriments de més d'un mes, ja s'ha cobrat la seva primera dimissió, segons ha pogut saber NacióManresa. Aquest dimarts, el cap de carteria de l'oficina de Correus de Manresa ha renunciat a la seva responsabilitat i es reincorporarà a la seva tasca convencional, el repartiment de paqueteria.

El cap de carteria és la figura més pròxima al carter en l'organigrama de Correus, per sota dels caps de secció i distribució. El cap de carteria ha decidit deixar aquesta responsabilitat i passar a fer les feines de la seva plaça, o sigui, la recollida i lliurament de paqueteria. Hores d'ara no ha transcendit si la seva renúncia ha estat provocada per la pròpia feina o per desavinences amb els seus reponsables superiors.
 

Caixes plenes de correspondència a l'oficina de Correus de Manresa. Foto: CGT


Cal recordar que el sindicat de la CGT ha denunciat des d'inicis de setembre l'acumulació de correspondència sense repartir a l'oficina de Correus de Manresa durant tot el mes d'agost. Segons el sindicat, els caps de Correus "no han treballat amb prevenció" a l'hora de cobrir les vacances i les baixes dels carters. Això ha comportat que moltes rutes de la ciutat hagin quedat sense repartiment de correspondència durant setmanes, i que les cartes s'hagin acumular en caixes i carros a l'oficina de Manresa. Aquesta és una situació que amb el pas de les setmanes, no ha millorat.