Una cinquantena de socis d'Òmnium Bages-Moianès visiten l'Alguer

El grup en un dels miradors de la ciutat vella, amb socis d'Òmnium de l'Alguer
El grup en un dels miradors de la ciutat vella, amb socis d'Òmnium de l'Alguer | Òmnium
Redacció
18 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:00h
Aquest passat cap de setmana, una cinquantena de socis d'Òmnium Bages-Moianès va viatjar a l'Alguer. La rebuda oficial es va fer a la sala del Consell Municipal de l'Alguer, on van ser rebuts per Raniero Selva, en representació del síndic Mario Bruno, i Esteve Campus, president d'Òmnium de l'Alguer; Carla Valentino, vicepresidenta, i Andrea Marras, secretari, a més de diversos socis de la seu territorial algueresa.

En representació de la junta d'Òmnim Bages-Moainès, Jaume Puig va lliurar una salutació especial de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent. Després de la trobada institucional, un concert de la coral Alguer Terra Mia als jardins va fer conèixer als catalans algunes cançons de la tradició folklòrica algueresa. En el mateix acte, la flautista Montserrat Corrons, va interpretar el Cant dels Ocells, seguit del cant dels Segadors per part de tots els assistents. A la tarda, l'expedició va visitat la ciutat vella i les seves esglésies, acompanyats de dos guies d'excepció: Guido i Aldo Sari, intel·lectuals algueresos, socis d'Òmnium de l'Alguer i experts en art.

L'endemà, els participants van anar amb vaixell fins al cap de Caça, per resseguir la costa algueresa i visitar la gruta de Neptú, on Montserrat Corrons va tornar a interpretar un emotiu Cant dels Ocells.