L'alcalde d'Artés, Ernest Clotet, vestit de romà, promociona la Festa de la Verema

La nauguració de la festa passa a ser ambulant entre les poblacions de la DO Pla de Bages, i enguany es portarà a terme a Avinyó

VÍDEO Ernest Clotet, vestit de romà, anuncia la Festa de la Verema
VÍDEO Ernest Clotet, vestit de romà, anuncia la Festa de la Verema | Gedi Media
Redacció
18 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:48h

L'alcalde d'Artés, Ernest Clotet, és el protagonista del vídeo promocional de la Festa de la Verema del Bages, que enguany arriba a la seva 23a edició. Clotet, vestit de romà, amb un cabàs de raïm picapoll autòcton de la comarca i una copa de vi blanc del Bages, recita alguns del refranys catalans més coneguts a l'entorn del vi per acabar convidant a tothom a participar de la Festa de la Verema que se celebrarà del 4 al 7 d'octubre i que tindrà una prèvia el dia 27 de setembre a Manresa amb la celebració de la Nocturna Vinum.

El programa de la Festa de la Verema ja es pot consultar on line a través de la pàgina web festaveremabages.cat.

La novetat: inauguració ambulant

Enguany la inauguració de la Festa de la Verema se celebrarà a Avinyó. I és que aquesta és una de les propostes novedoses, ja que es preveu que cada edició s'inauguri en una localitat diferent de la Denominació d'Origen del Pla de Bages.

La inauguració de la Festa, a Avinyó, s'iniciarà a les bodegues Abadal i després es traslladarà a la casa pairal Cal Verdaguer. Es podrà visitar aquest edifici cèntric de la població, construit l'any 1670 i que guarda un extraordinari celler que explica l'esplendor vinícola que havia tingut la comarca i que representa una oportunitat fantàstica per conèixer aquest patrimoni bagenc.