Èxit en la segona edició de l'AVES Guarrincama de Sallent

La Guarrincama té assegurada la continuïtat
La Guarrincama té assegurada la continuïtat | AjSllt
Redacció
17 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:24h
El fang i la diversió han estat els protagonistes d'aquest cap de setmana a Sallent. Més de 70 persones, organitzades en 17 equips, han participat en la segona edició de l'AVES Guarrincama Extrem.

Dos circuits, un d'obstacles i un altre d'obstacles i running, i una pila de proves, escalada de troncs, cordes, pneumàtics, tolls de fang... han fet les delícies tant dels concursants com del públic.

Els primers classificats en la cursa d'obstacles van ser els Trinquens, seguits per El tio la la la i Los Invencibles. I els Bistrasnich, Sense nom i Dream Team, van ocupar les tres primeres posicions de la cursa de running i obstacles. Els Dream Team també va pujar al podi per la categoria de millor disfressa.

Unir esport i diversió és un dels objectius d'aquesta peculiar gimcana. Des de la regidoria d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Sallent, i amb la col·laboració de l'Associació AVES, La Diferent, el Club Esportiu del Bages i Creu Roja, se seguirà treballant per crear noves edicions de l'AVES Guarrincama Etrem.