Dos experts en jurisprudència parlaran divendres a Manresa del dret a l'autodeterminació

Redacció
17 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:07h
L'advocat Jordi Domingo i el professor de dret de la UPF Josep Ramon Barberà seran aquest divendres a Manresa
L'advocat Jordi Domingo i el professor de dret de la UPF Josep Ramon Barberà seran aquest divendres a Manresa
L'advocat Jordi Domingo i el professor de dret de la UPF Josep Ramon Barberà seran aquest divendres, 21 de setembre, a Manresa, per parlar del dret a l'autodeterminació. Ho faran en un acte organitzat per l'ANC de la capital del Bages que començarà a dos quarts de vuit del vespre i tindrà lloc a la sala d'actes de la UPC (avinguda de les Bases de Manresa, 61-73). 

En les seves intervencions, tots dos ponents faran referència als pactes internacionals; als drets civils i polítics; als drets humans; a la intervenció de l'autonomia i la democràcia; a la vulneració dels drets i llibertats, i al dret a l'autodeterminació.

Jordi Domingo és el president de la Coordinadora de l'Advocacia de Catalunya i un dels impulsors i portaveu de Constituïm, una plataforma que a començaments de l'any 2016 va iniciar la redacció d'un projecte de constitució de la República Catalana; un text posat a debat públic i que ha passat pel Parlament Europeu, Suïssa, França, Espanya, Anglaterra i els Estats Units, entre d'altres. 

Josep Ramon Barberà és professor de dret administratiu a la Universitat Pompeu Fabra, així com també forma part de la comissió permanent del Col·lectiu Praga, una plataforma formada per juristes vinculats al món acadèmic que té la voluntat de contribuir "amb arguments jurídicament fonamentats" en el debat sobre l'exercici del dret a decidir dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya sobre el seu estatus polític col·lectiu.