Excel·lent actuació dels Tirallongues a la Festa Major d'Avinyó

4de8 dels Tirallongues a Avinyó
4de8 dels Tirallongues a Avinyó | Tirallongues
Redacció
16 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:57h
La colla castellera dels Tirallongues de Manresa ha actuat aquest dissabte a Avinyó juntament amb els Picapolls de la Gavarresa i els Castellers d'Andorra amb motiu de la Festa Major d'aquesta localitat.

La diada s'iniciava amb els tradicionals pilars d'entrada, per part dels manresans mostraven dos pilars de quatre, un pilar de quatre per part dels Picapolls de la Gavarresa i un pilar de quatre dels Castellers d'Andorra.

A primera ronda de castells els Tirallongues descarregaven un magnífic castell de 5d7 molt parat i molt ben executat en tot moment, per la segona ronda la colla tornava a mostrar el seu castell límit: el 4d8, que aconseguien descarregar sense masses problemes i amb la principal novetat de ser el primer castell de 4d8 amb tot el pis de quarts format íntegrament per dones, aquest castell a més comptava amb les estrenes de Laura Clotet en la posició d'enxaneta i Pau Canals en la posició de terços, una construcció que els manresans descarregaven per setena vegada aquesta temporada i el 13è consecutiu de la historia de Tirallongues.

Per la tercera ronda sortien amb 4d7 amb agulla ,un castell que ha presentat mes dificultats de les esperades, però finalment, després d'una molt bona feina per part de la pinya aconseguien descarregar-lo, a quarta ronda continuava el protagonisme femení de la jornada: Sara Calvelo s'estrenava en la posició de baix en un pilar de cinc que es descarregava sense masses dificultats, la colla s'acomiadava de la diada amb dos pilars de quatre amb una nova estrena dels mes menuts: Aina Garcia s'estrenava com a enxaneta a la colla amb un dels pilars de quatre.

Per part dels Picapolls de la Gavarresa descarregaven un 3d6 a primera ronda de castells, un 4d6 a segona ronda, un 4d6amb agulla a tercera ronda i finalitzaven amb un pilar de quatre.

Castellers d'Andorra a primera ronda de castells sortien amb un 3d6 que quedava com a intent desmuntant per problemes de mides, a segona ronda es repetia el castell que aquest cop si aconseguien descarregar-lo, a tercera ronda descarregaven un 4d6, un 3d6 amb agulla a quarta ronda i s'acomiadaven amb un pilar de quatre.

Excel·lent actuació per tant dels Tirallongues de Manresa mostrant castells de gamma alta fora de casa, confirmant així ,el seu molt bon estat de forma aquesta temporada..

Tirallongues ja prepara la propera diada que tindrà lloc el dia 30 de setembre a les 12 hores del migdia a la Fira de Sant Miquel de Santpedor.