Més de 260 infants han participat en el casal d'estiu de l'Escola Paidos

Alumnes participants en una de les sessions del casal d'estiu
Alumnes participants en una de les sessions del casal d'estiu | Paidos
Redacció
16 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:47h
Més de 260 nens i nenes nascuts entre 2005 i 2015 han participat a la 14a edició del Casal Esportiu Paidos, organitzat per l'Associació Esportiva Paidos, repartits entre les dues setmanes de durada del casal (del 27 d'agost al 7 de setembre)

El casal proposava quatre modalitats esportives, bàsquet, volei, futbol i dansa, però també comptava amb moltes més activitats que els nens i nenes fan conjuntament com piscina, excursions, sortides en bicicleta, tallers… Per als més petits la modalitat era multiesportiva i també feien activitats com concurs de cuina, tallers… adaptats a la seva edat. 

Les activitats majoritàriament s'han dut a terme a les instal·lacions de l'escola Paidos, que compta amb dues piscines, una pista coberta, pistes poliesportives, diverses sales polivalents i una gran zona d'esbarjo, tot i que també s'ha utilitzat el pavelló municipal i s'han fet sortides a peu i en bicicleta per diferents indrets de Sant Fruitós.

Com és habitual, els nens i nenes del casal han rebut la visita d'esportistes d'elit vinculats a l'escola Paidos. Enguany la Paula Fernandez, jugadora del Màlaga de futbol femení, i Arnau Caparrós, jugador del FC Barcelona de voleibol, varen poder compartir una estona amb els esportistes del casal.

Com a novetat enguany s'ha fet una activitat nocturna dins la mateixa escola, que ha comptat amb uns 100 participants. Els infants, que havien de portar el sopar de casa, van començar fent jocs recreatius al pati de l'escola per a continuació participar en el sopar i mini-disco.