«Menjar i beure a Manresa» comença amb la cuina del bolet

La campanya que compta amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat, torna a convocar els concursos de receptes de cuina , fotografia i narrativa gastronòmica

per Redacció , 9 d'octubre de 2009 a les 17:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Presentació de diferents plats fets amb bolets. Catpress

La campanya “Menjar i beure a Manresa” començarà amb força aquest mes d’octubre amb una aposta decidida per la cuina del bolet. En els darrers dies, un grup de cuiners de Diesa Restauració estan treballant en la definició i preparació dels diferents plats, en els quals els protagonistes són els bolets, que es podran tastar durant la segona meitat d’aquest octubre i el novembre.

Aquest és el segon any que es posa en marxa la campanya “Menjar i beure a Manresa” que fa una decidida aposta per la promoció de la cultura gastronòmica amb la convocatòria de tres concursos molt definits: de receptes de cuina, de fotografia gastronòmica i de narrativa gastronòmica. Aquestes convocatòries són possibles gràcies al suport de l’Ajuntament de Manresa i a la implicació directe de l’Escola Joviat, Escola de Cuina Lleure, Foto-Art Manresa i Òmnium Cultural.
La darrera edició d’aquests concursos van esdevenir un autèntic èxit amb 345 participants, dels quals 250 van ser de receptes; 53 de fotografies i 42 de narrativa.

Elecció popular dels plats de "Menjar i beure a Manresa"
En el marc de la campanya gastronòmica i cultural “Menjar i beure a Manresa” que promou Diesa Restauració s’escolliran, de forma popular, tres plats. L’elecció dels tres plats es podrà fer a partir de diferents canals, ja sigui d’internet –www.menjaribeure.net-, butlletes, així com a la premsa local. Les persones que vulguin participar hauran d’escollir un entrant, un plat principal i unes postres.
 


 

Participació