Correus continua acumulant grans endarreriments en el lliurament de la correspondència

Els treballadors denuncien que la direcció no adopta mesures per capgirar la situació

Caixes plenes de correspondència a l'oficina de Correus de Manresa
Caixes plenes de correspondència a l'oficina de Correus de Manresa | CGT
14 de setembre del 2018
Actualitzat el 18 de setembre a les 15:34h
Quinze dies després de finalitzar el mes d'agost, Correus Manresa, i per extensió les altres oficines del Bages, continuen acumulamt grans endarreriments en el lliurament de la correspondència. A l'oficina de Manresa s'hi acumulen carretons, caixes i bales amb cartes i més cartes sense repartir.

Si a finals de més, la CGT ja denunciava la falta de personal per donar sortida a tota la correspondència, l'arribada de setembre no ha fet millorar la situació que, inclús, sembla més greu. Al magatzem s'hi acumulen caixes de correspondència sense repartir. També el sindicat SiPcte també ha denunciat el fet a les xarxes socials.
 

La correspondència s'acumula a Correus. Foto: CGT


Des de la CGT es denuncia que la direcció no pren mesures, en forma de personal, i els treballadors no donen a l'abast de les cartes que arriben que es junten a les que hi ha acumulades. Durant l'estiu, les vacances i algunes baixes de personal va fer que s'acumulessin torns de dies sencers sense repartir en algunes zones. Malgrat la fi del període vacacional, la situació ha empitjorat.