El BAXI Manresa farà una festa de presentació a Stroika el 21 de setembre

Es presentarà tota la plantilla i hi haurà espectacle, música, premis, cheerleaders, i obsequi per als abonats

Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:05h
El proper divendres 21 de setembre, el BAXI Manresa farà a la sala Stroika una festa de presentació per a tots els abonats. Hi seran els jugadors i cos tècnic al complet. Aquesta és una presentació diferent a la resta de les que l'equip havia fet en les darreres temporades, i serà una festa oberta a tothom i amb obsequi per als abonats el BAXI Manresa.

Una festa a la sala Stroika de Manresa serà el gran punt de trobada entre el BAXI Manresa i els seus aficionats en aquest inici de temporada. Serà el proper divendres, 21 de setembre, a partir de les 12 de la nit. Jugadors, cos tècnic i dirigents del club es presentaran davant l'afició en una festa que tindrà molts dels elements del Nou Congost: cheerleaders, música, afició, sortejos, regals, i altres sorpreses.

Els aficionats tindran doncs la ocasió de compartir una estona de festa amb els seus ídols abans de l'inici de la temporada. La sala estarà preparada amb espais per poder-se fer fotos amb els protagonistes, i durant la nit es faran sortejos de premis del club en una nit d'espectacle i BAXI Manresa.
Arxivat a