Manu Guix, plat fort de la segona edició dels Batecs Culturals de Cardona

Manu Guix actuarà a Cardona el dissabte 10 de novembre
Manu Guix actuarà a Cardona el dissabte 10 de novembre | Promocional
Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:25h
El dissabte 27 d'octubre a dos quarts de nou del vespre, l'Auditori Valentí Fuster de Cardona donarà el tret de sortida a una nova edició de la seva programació musical, Batecs Culturals, que va engegar l'any passat sota l'empara de la Fundació Cardona Històrica.

L'actuació que inaugurarà el certamen anirà a càrrec de la formació ABBA The New Experience, que oferirà un concert de tribut al grup suec de més fama durant els anys 70 i 80. Formada per Belinda Sáchez (veu); Caro Guiral (veu); Daniel Escamilla (veu); Juanma Sánchez (veu); Xavi Lario (guitarra); Rafa Martín (baix); Jonathan Argüelles (bateria), i Marc Ferrando (teclats i sintetitzadors), la banda vol contribuir a difondre els èxits d'ABBA amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix.

El relleu musical dels Batecs Culturals l'agafarà, el dissabte 10 de novembre, el mediàtic músic i cantautor Manu Guix. Acompanyat per la seva banda habitual, Guix presentarà el seu darrer disc, Després de tot, un recull de tretze cançons vitals i optimistes que es mouen entre el pop i el soul d'autor i que es presentaran en un directe realment espectacular. El concert començarà a dos quarts de nou del vespre.

Finalment, la programació d'enguany clourà amb l'espectacle musical Nadal 100% Gospel, una proposta que anirà fent boca per les festes nadalenques i que tindrà lloc el dissabte 1 de desembre a dos quarts de nou del vespre. L'actuació anirà a càrrec dels Valents de La Central de Gospel de Barcelona, impulsada per músics cardonins. Nadal 100% Gospel serà, en definitiva, un viatge per la història del Nadal a través d'espirituals negres, passant des del gospel més autèntic de l'església afroamericana fins al gospel més actual oferint, així, un repertori innovador, fresc i atrevit.

Les entrades per tots tres concerts ja es poden adquirir per internet a través d'aquest enllaç o bé a la taquilla de l'Auditori Valentí Fuster, de cinc a set de la tarda, els dies 21 de setembre, 5 i 26 d'octubre i 9 i 30 de novembre. A més, la taquilla romandrà oberta els dies que hi hagi funció a partir de dos quarts de vuit del vespre.

El preu de les entrades es mou entre els 14 i els 18 euros, excepte les de Nadal 100% gospel, que compta amb la col·laboració de l'Església Evangèlica de Cardona i que funcionarà amb el mètode de taquilla inversa (es recomana reservar localitat per internet o a taquilla).
Arxivat a