Últimes places del curs de lideratge dels responsables de manteniment de les indústries

El curs del CFP començarà el 18 de setembre i les inscripcions són obertes

Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:30h
El Centre de Formació Pràctica començarà la setmana vinent el curs Líders de Manteniment, una innovadora proposta formativa adreçada als responsables de manteniment d'empreses industrials i per a la qual queden les últimes places disponibles. La formació, que arriba després dels bons resultats aconseguits amb el programa Líders de Producció, vol potenciar la professionalització i la capacitat d'organització i lideratge d'equips dels professionals que estan al capdavant d'aquesta àrea clau en el funcionament de qualsevol indústria.

Líders de Manteniment té com a principals objectius donar a conèixer les metodologies de millora que utilitzen els equips de manteniment de primer nivell i adaptar-les a les exigències del sector i empresa de cadascun dels participants. També es treballaran eines per a una millor gestió dels equips i es prepararà un pla de millora personalitzat per als alumnes, de manera que cada participant pugui adaptar el contingut del curs a les exigències i necessitats del seu lloc de treball. Per aquest motiu, en paral·lel a les sessions teòriques, els alumnes desenvoluparan un pla de treball per a la seva àrea de responsabilitat que en l'última sessió presentaran i defensaran davant la direcció de la seva empresa.

Entre els professors del curs hi ha professionals de reconegut prestigi, entre els quals formadors de QRM Institute, entitat que col·labora de manera habitual amb el CFP. També hi ha emprenedors del territori experts en el sector industrial i la indústria 4.0 i formadors propis del CFP.