Sallent inicia les obres de millora del costat est de la carretera

A partir de dilluns 17 de setembre no es podrà aparcar en trams concrets i es limitarà l'aparcament dels vehicles

Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:09h
Dimecres Sallent va començar les obres d'urbanització i millora de la Carretera. La intervenció es limita al costat est del vial, el més pròxim al riu, entre el Passeig de l'Estació i el Pont de la Concòrdia.

L'objecte de l'actuació és millorar l'estacionament i la vorera existents, així com la instal·lació de passos elevats per reduir la velocitat, una nova xarxa de clavegueram, zona d'arbres i vegetació i mobiliari nou; fanals, bancs i papereres. També es reordenaran els contenidors de la brossa en tres punts; davant els bombers, el número 19 de la carretera i el Pont Nou.

Per tal que tot això sigui possible, a partir de dilluns 17 de setembre no es podrà aparcar en trams concrets i es limitarà l'aparcament dels vehicles de la Carretera, del número 2 fins al 56 i del carrer Estació, de l'1 al 5. Malgrat les afectacions, sempre es garantirà el pas de vianants i l'accés als habitatges

Les obres tindran una durada aproximada de 4 mesos. Des del consistori es demana que disculpin les molèsties que puguin ocasionar-se durant l'execució d'aquestes obres, ja que el resultat serà en benefici de totes les veïnes i veïns del poble.