Inspira Ioga donarà la benvinguda al nou curs amb una matinal de classes i teràpies gratuïtes

Serà aquest dissabte de nou del matí a dos quarts de dues del migdia

Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:46h
L'acadèmia de ioga Inspira de Manresa (antic hotel Pere III, segon pis) començarà el nou curs el proper dilluns, 17 de setembre. Amb la voluntat, però, de donar a conèixer les classes regulars que ofereixen, aquest dissabte, dia 15, duran a terme una matinal gratuïta i oberta a tothom de les diferents disciplines de ioga que treballen, amb tastets de mitja hora.

Tot plegat començarà a les nou del matí amb una meditació guiada; seguirà amb una pràctica de hatha ioga (9:40); amb una de ioga per a embarassades (10:20); amb una de ioga per a nens i nenes (11:00); amb una de ioga integral (11:40); amb una de hatha ioga dinàmic (12:20), i amb una de ioga terapèutic (13:00).

Tot i ser dinàmiques gratuïtes, cal inscriure-s'hi prèviament enviant un correu a [email protected] indicant a quines pràctiques es vol assistir.

A banda de les classes, durant el matí l'espai també donarà l'oportunitat, a tothom que ho vulgui, d'experimentar alguna de les teràpies que ofereixen: quiromassatge o reflexologia amb aromateràpia o kinesiologia emocional. Les reserves per al quiromassatge i la reflexologia s'han de fer trucant al 600 04 24 36 i per la kinesiologia emocional al 660 41 32 02.