El Castell de Talamanca, en venda per 2,5 milions d'euros

Construït sobre una finca de 3.220 m2 l'any 976, l'immoble es troba a la venda al web d'Idealista

El Castell de Talamanca es troba en venda
El Castell de Talamanca es troba en venda | DdeB
Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:00h
El Castell de Talamanca és a la venda per 2,5 milions d'euros segons el web immobiliari Idealista. El castell, que data de l'any 976 i que va ser reformat durant el segle XVIII després de la Guerra de Successió, ocupa una finca de 3.220 m2 amb una superfície construïda de 2.219 m2 comptant alguns edificis annexes.

El preu inclou tot el mobiliari, les obres d'art i armadures que té en el seu interior. El castell manté una torre i part de la muralla primitiva i està dividit en quatre plantes de 1.620m2 en total. El castell té sis dormitoris, dos banys, sala d'armes, cuina, cinc xemeneies, bodega i diverses terrasses.

La finca també inclou l'habitatge del pagès, de 198 m2, que inclou tres dormitoris, el saló, xemeneia, cuina i un bany, distribuïts en dues plantes. I al seu costat hi ha un altre edifici de 274 m2 que conté una quadra, una sala de jocs, un despatx i un bany. La finca inclou també una piscina i un pàrking.

El web immobiliari adverteix, però, que el castell ha estat declarat bé d'interès cultural, de manera que no s'hi poden fer grans reformes.