Santpedor rep la diagnosi dels espais lliures del municipi

El diputat adjunt d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jesús Calderer, a Santpedor
El diputat adjunt d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jesús Calderer, a Santpedor | Diputació
Redacció
13 de setembre del 2018
Actualitzat a les 19:16h
El diputat adjunt d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jesús Calderer, ha lliurat aquest dijous a l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina, l'informe dels espais lliures del municipi per a la modificació puntual del POUM de l'Ajuntament.

L'informe d'Anàlisi i Diagnosi dels Espais Lliures recull informació sobre els serveis ecosistèmics del municipi fet que permet identificar les zones amb un major potencial. L'ordenació d'aquests potencials ecosistèmics permet dissenyar el que s'anomena la infraestructura verda municipal. Cal tenir en compte que aquesta eina innovadora en el planejament municipal està impulsada per la Unió Europea i, des del 2013, la Diputació de Barcelona facilita l'ordenació dels espais lliures dels municipis de la demarcació amb criteris de sostenibilitat ambiental. 

Aquests informes poden ser sol·licitats pels municipis a través del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona i, per a la seva elaboració, s'utilitza una eina de cartografia digital, el Sistema d'Informació dels Espais Lliures.
Arxivat a