Canal Taronja iniciarà la nova temporada a partir del proper dilluns

Imatge promocional de la nova temporada de Canal Taronja
Imatge promocional de la nova temporada de Canal Taronja | Promocional
Redacció
13 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:04h
El proper dilluns comença la nova temporada de Canal Taronja TV de tardor-hivern. De dilluns a divendres, a la 1 de migdia en directe i a les 10 de la nit en reemissió, Pilar Goñi presenta "Barra lliure", les tertúlies en la que els tertulians i els convidats especials debaten d'un tema social, esportiu, cultural o polític.

A les 2 de la tarda amb reemissió a les 3 i 5 de la tarda, és l'hora de l'informatiu intercomarcal "Al dia", on s'explica l'actualitat informativa de les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès, Anoia, Osona i Moianès. De 6 a 8 de la tarda arriba "Conectica't" amb Sergi Lladó, un espai divulgatiu d'actualitat a Catalunya. Els dimarts i dijous a les 4 de la tarda i 11 de la nit, Jordi Cuadras presenta l'actualitat política al "Gabinet de crisi", i els dimecres, l'actualitat a les poblacions de la Catalunya Central a través dels seus alcaldes i regidors a "Cap i casal".

Els dilluns a dos quarts de 9 del vespre és l'hora de "Targeta taronja" amb Carles Jódar amb totes les notícies de casa nostra a nivell esportiu, i els dimecres a dos quarts de 9 del vespre s'estrenarà "Fent camí" amb Miquel Rial, que passejarà per les contrades de la Catalunya Central amb personatges il·lustres de casa nostra. Canal Taronja també anirà a les escoles mostrant el món periodístic amb "Aula taronja" i Pilar Goñi, que amb els convidats explicarà la seva essència de vida als nois i noies.

Els dijous a les 9 del vespre Eli Pagan i Sergi Lladó conduiran "Fem territori", amb les propostes de fires, festes, mercats, teatre i cultura de casa nostra i amb els seus protagonistes, i els divendres a les 4 de la tarda, Isabel Campos presenta "De tot i més" amb les notícies i reportatges de la Catalunya central. També els divendres a les 11 de la nit és l'hora d'"Anem per feina" amb l'actualitat empresarial, d'eficiència energètica i de tecnologia, i els diumenges a les 11 del matí, la missa conventual des de Montserrat.

A la graella de programació no hi faltaran els espais de les televisions associades amb Canal Taronja TV, les Televisions digitals independents i de la Xarxa de televisions locals de Catalunya, com de 7 a 9 del matí i de dilluns a divendres "Notícies en xarxa", o "Ben trobats" de 10 a 12 del matí.

Pel que fa a Ràdio Manresa-Cadena Ser també s'enceta la programació amb l'actualitat a casa nostra de 7 a 9 del matí amb "Hora L", el programa de Sergi Lladó i Eli Pagan, el magazine informatiu i divulgatiu, "Aires de Catalunya" tots els dijous amb l'actualitat sardanista, i a partir de finals de setembre les transmissions del Bàsquet Manresa amb Carles Jódar al 95.8 FM.