El Casal d'Estiu de Sallent ha aplegat 140 nens i nenes durant les vacances escolars

Un grup d'infants del casal d'estiu de Sallent
Un grup d'infants del casal d'estiu de Sallent | AjSllt
Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:59h
El passat divendres es va posat punt final al casal d'estiu de Sallent amb un passa-carrers i balls que han realitzat els nens i nenes de les últimes setmanes del casal. En total, 140 nens i nenes han participat en el casal.

Aquest any, per primera vegada, el Casal d'Estiu ha cobert cada setmana de vacances escolars, des del 25 de juny fins al 7 de setembre. Fins ara les escoltes oferien un casal durant els mesos de juny i juliol, però aquest any, amb l'impuls de l'Ajuntament, s'ha ampliat fins al setembre.

Una altra de les novetats ha estat que el nou casal ha agrupat nens des de P2 fins a 6è de primària, una franja d'edat més àmplia que ha donat cobertura als més petits.

Un dels objectius del casal també ha estat el de potenciar el sentiment de cohesió de grup aglutinant nens i nenes de les tres escoles de Sallent; l'Escola Vedruna, l'Escola Torres Amat i l'Escola Els Pins de Cabrianes.

Pel que fa a la proposta, aquest any el casal ha mantingut les activitats de lleure que hi havia, però a més a més s'hi ha afegit el component artístic. Cada setmana s'ha escollit un tema, com per exemple la Biblioteca o el llegat tèxtil de la vila. A partir d'aquí, s'han organitzat tot tipus d'activitats relacionades; excursions, pintura, dansa, fotografia, etc.

El regidor d'Infància i Adolescència, Jonatan Caro, en fa una valoració molt positiva i assegura que l'any que ve se'n farà una nova edició.