«L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta», diumenge al Petit Cineclub

«L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta» estrenarà el Petit Cineclub
«L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta» estrenarà el Petit Cineclub | Promocional
Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:11h
Aquest diumenge, 16 de setembre a les 12 del matí, a l'Auditori de la Plana de l'Om es projectarà la pel·lícula d'animació "L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta", adreçada a infants a partir de 4 anys. La filmació, que té una durada de 52 minuts, narra les peripècies d'una colla d'amics per evita r les malifetes de Bonifaci, un personatge mentider i malèfic.

El dilluns 27 d'agost va començar la segona temporada del Petit Cine Club amb al passi de la pel·lícula "El bosc de Haquivaqui", a l'Auditori de la Plana de l'Om, que va aplegar gairebé 200 persones. Aquest nou cicle, que s'allargarà fins al mes de desembre, ha programat cinc pel·lícules diferents.

Els títols que es podran veure en la present temporada són: "El bosc de Haquivaqui", "L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta", "El meu amic Van Gogh", "Les malifetes de l'Emil", "El regal de Molly Monstre" i "L'Hivern i la primavera al regne d'Escampeta". Totes les filmacions van adreçades a un públic familiar i a diverses franges d'edat.

La programació és mensual, excepte una doble projecció al mes de desembre, a principis de mes i coincidint amb les vacances nadalenques. Les sessions es continuaran fent a la Plana de l'Om, els diumenges a les 12 del matí (ja des de febrer de 2018); i al Casal de les Escodines, els dissabtes a les 6 de la tarda.

Es mantenen els preus de 3 €/persona per les sessions que es fan a la Plana de l'Om i gratuïtes les que es fan al Casal de les Escodines.

Aquesta programació continua la ja portada a terme els mesos de febrer a abril, per tant, alguns títols s'hauran projectat dues vegades, de manera que s'hauran pogut veure en diferents mesos al Casal de les Escodines i a la Plana de l'Om.