L'hoquei manresà presentarà els equips d'aquesta nova temporada amb una festa al Pujolet

El Club Patí Manresa presentarà els equips per aquesta temporada al Pujolet
El Club Patí Manresa presentarà els equips per aquesta temporada al Pujolet | CPM
Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:21h
El Club Patí Manresa presentarà oficialment els equips d'hoquei patí d'aquesta nova temporada en una festa oberta a tothom que tindrà lloc aquest divendres, 14 de setembre, al Pujolet. L'acte, que començarà a les sis de la tarda, pretén ser, en paraules del club, "una festa de l'hoquei per a tots els nens i nenes de Manresa i per a tothom qui vulgui veure un esport diferent i atractiu".

Amb 14 d'anys de presència a la capital del Bages, el Club Patí Manresa ha aconseguit completar totes les categories, des dels prebenjamins iniciació, que juguen als Consells Esportius, fins als dos equips sènior, femení i masculí.

La festa de divendres començarà amb la presentació dels equips i seguirà amb diversos partits entre els equips sèniors. El primer, que s'iniciarà a les set de la tarda, anirà a càrrec del femení, que jugarà amb les noies del Club Patí Vilafranca. Finalment, una hora més tard, serà el sènior masculí el que dominarà la pista en un encontre amb la Selecció Nacional Catalana absoluta.