Castellet Beer fusionarà gastronomia, moda i oci l'octubre a Sant Vicenç

El porxo de Cal Soler serà l'escenari d'un esdeveniment que es va estrenar amb èxit l'any passat i que enguany potencia la participació dels establiments del municipi

El Castellet Beer agafa el relleu del Carpe Birrem
El Castellet Beer agafa el relleu del Carpe Birrem | AjSVC
Redacció
10 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:26h
El primer cap de setmana d'octubre arriba a Sant Vicenç de Castellet l'esdeveniment Castellet Beer que agafa el relleu del Carpe Birrem estrenat amb èxit l'any passat. La proposta fusionarà gastronomia, moda i oci els dies 5, 6 i 7 d'octubre al porxo de Cal Soler amb un nou enfoc per posar en valor el municipi. L'esdeveniment comptarà amb una àmplia oferta de productors artesans de cervesa, foodtrucks d'arreu del país i música en directe.

Més comerç

El Castellet Beer donarà major protagonisme al comerç local en aquesta segona edició. Els establiments del municipi comptaran amb un espai propi en format de market per exposar i vendre els seus productes. Dissabte a la nit el Racó de la Moda esdevindrà una gran passarel·la que ensenyarà les novetats de la temprada de tardor-hivern.

L'esdeveniment també potenciarà les activitats per al públic infantil amb inflables, tallers i espectacles d'animació. El Castellet Beer començarà el divendres 5 d'octubre a la tarda i continuarà dissabte, fins diumenge al vespre.