Els Castellers de Santpedor actuen a la festa major de Castellar del Vallès

Els Castellers de Santpedor durant la seva actuació a Casteller del Vallès
Els Castellers de Santpedor durant la seva actuació a Casteller del Vallès | Olga Sanfeliu
Redacció
09 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:14h
Els Castellers de Santpedor van viatjar a Castellar del Vallès per seguir rodant de cara a les darreres actuacions de temporada. Va ser una diada amb encara algunes baixes de castellers que apuren les seves vacances estivals. A la localitat vallesana, l'actuació de la colla de la camisa daurada va ser amb castells de sis que es va saldar amb uns resultats irregulars. 

La tècnica ja havia anunciat a l'assaig del dia anterior que duria a Castellar del Vallès el tres de sis amb agulla, el quatre de sis i el tres de sis. El tres de sis inicial va ser novament un castell lent però que no va fer témer massa per la seva integritat. La baixada també va ser segura i els Castellers de Santpedor van inaugurar el seu còmput de castells descarregats. Qui es va creuar va ser el quatre de sis. Intentat en dues ocasions i tirat avall també dos cops. Primer per unes males mides i després per no veure'l del tot assentat. A la darrera ronda, el tres de sis no va presentar cap dificultat i va ser la construcció més plàcida de la tarda. L'actuació dels Castellers de Santpedor es va completar amb una pilar de quatre aixecat per sota d'entrada i un pilar de quatre com a comiat.

La diada va comptar també amb la presència dels Castellers de Castellar, els Maduixots de l'Alt Maresme i els Matossers de Molins de Rei. Els Castellers de Castellar van descarregar dos pilars de quatre aixecats per sota, la torre de sis, el cinc de sis, els tres de sis aixecat per sota i el pilar de cinc. Els Maduixots, el pilar de quatre, els tres de sis amb agulla, el tres de sis, la torre de sis i el pilar de cinc. I els Matossers, el pilar de quatre, un intent desmuntat del tres de sis, el tres de sis, un intent desmuntat del tres de sis amb agulla, el tres de sis amb agulla, un intent desmuntat del quatre de sis i un pilar de quatre. 
Arxivat a