Filmax farà la distribució internacional de «7 raons per fugir» de Soler, Quinto i Torras

La pel·lícula dels manresans es presentarà aquest setembre al Toronto International Film Festival

Francesc Orella i Rosa Cadafalch durant la gravació de «7 raons per fugir» a Manresa
Francesc Orella i Rosa Cadafalch durant la gravació de «7 raons per fugir» a Manresa | Aina Font Torra
Redacció
08 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:22h
Filmax Internacional ha adquirit els drets internacionals de 7 raons per fugir (de la societat), la pel·lícula dirigida pels manresans Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, amb els actors Sergi López, Emma Suárez, Aina Clotet, Alain Hernández, Antonio Resines o Núria Gago, entre d'altres.

Filmax Internacional, que gestiona la distribució i venda internacional de totes les pel·lícules produïdes pel grup Filmax, presentarà el film al Toronto International Film Festival, que se celebrarà a la ciutat canadenca fins al 16 de setembre. Segons publica el portal Variety, el responsable de Filmax International, Iván Díaz, assegura que 7 raons per fugir "és una de les pel·lícules més entretingudes i atrevides que hem vist en els últims anys".

El dramaturg Esteve Soler va adaptar obres escèniques produïdes en més de vint països per al guió de la pel·lícula. 7 raons per fugir són set contes mordaços de comèdies negres: Família, Propietat, Compromís, Ordre, Treball, Solidaritat, Progrés, que retraten una societat contemporània que ha donat l'esquena a la realitat.

7 raons per fugir marca el debut com a directors de Soler, Quinto i Torras, i és l'última pel·lícula de dues de les productores amb més impuls de Barcelona, ​​Compacto de Aritz Cebrian i No Hay Banda de Martin Samper.

7 raons per fugir és una comèdia negra en tota regla que, amb paraules del president de Compacto, Aritz Cebrián, "parla de les coses més essencials de la vida però sempre tocant algun tema incòmode o tabú". Convençut que "la millor manera de fer front a situacions dures i complicades és a través del riure", Cirbián no dubta en afirmar que "la manera d'escriure de l'Esteve atrapa a gent de tot el món" perquè, en definitiva, diu, "parla de coses i vivències que tota la societat compartim" a través d'un llenguatge internacional.