El BAXI Manresa segueix la seva preparació contra el Barça Lassa

L'equip de Joan Peñarroya disputarà dissabte la segona semifinal de la Lliga Catalana

El BAXI Manresa disputarà la semifinal de la Lliga Catalana contra el Barça Lassa
El BAXI Manresa disputarà la semifinal de la Lliga Catalana contra el Barça Lassa | V. Salgado
07 de setembre del 2018
Actualitzat a les 21:09h
Arriba novament la festa del bàsquet català amb la celebració de la trenta-novena edició de la Lliga Catalana. El BAXI Manresa hi torna després d'un any d'absència. Els bagencs jugaran la segona semifinal contra el Barça Lassa. Un duel desigual ja d'entrada que a més ve marcat per les baixes que acumula l'equip de Joan Peñarroya. L'egarenc no comptarà encara amb Alex Renfroe si bé el base ja arribat a Manresa. Tampoc hi seran els lesionats Álvaro Muñoz i Justin Doellman ni Cady Lalanne. El pivot haitià intenta resoldre els inacabables tràmits burocràtics que el permetin volar cap a Catalunya i incorporar-se al BAXI Manresa. En canvi, Siim-Sander Vene podria debutar i els joves donaran un cop de mà a l'equip. 

Peñarroya es planteja el duel contra els blaugrana amb la mateixa idea que el partit de fa una setmana contra el Morabanc Andorra. L'entrenador del BAXI Manresa desitja que el seu equip segueixi creixent i assimili els conceptes treballats als entrenaments. La setmana no ha estat massa intensa en càrrega tàctica. El tècnic lamenta les baixes que té però en treu el cantó positiu que el permetrà veure els joves en acció. 

El Barça Lassa hi arriba amb una plantilla molt renovada que compta amb les altes de Chris Singleton, Jaka Blazic, Kevin Pangos, Kyle Kuric, Adam Pustoviy i Roland Smits. Svetislav Pesic no podrà comptar amb l'exManresa Adam Hanga ni amb el francès Kevin Seraphin. 


El BAXI Manresa s'ha coronat dos cops campió de la Lliga Catalana (1997 i 1999) i ha disputat quatre finals més (1996,1998, 2000 i 2016). Abans del duel dels bagencs contra el Barça Lassa es jugarà la primera semifinal entre el Divina Joventut i el Morabanc Andorra.
Arxivat a