El BAXI Manresa va camí dels 3.000 abonats

La Grada d'Animació ja ha doblat els seus integrants, i hi ha altres zones del pavelló pràcticament completes

Redacció
07 de setembre del 2018
Actualitzat el 12 de setembre a les 11:29h
El BAXI Manresa està notant en aquest tram final de les vacances la il·lusió que a Manresa i la comarca s'ha generat. El ritme tant de renovacions com d'altes és molt bo, i es va camí d'arribar als 3.000 abonats, una xifra que significaria superar els abonats de la temporada 2012-13.

El Nou Congost presentarà aquesta temporada un aspecte ben diferent al dels darrers anys, i el club té la intenció que el pavelló s'assembli al que es va veure en els darrers partits de play-off per l'ascens. El Bàsquet Manresa està prop d'arribar als 3.000 abonats. Per ara, hi ha uns 2.800 abonaments ja reservats. El ritme de renovacions i altes (gent que s'abona per primer cop, o bé que torna a fer-ho després d'un temps) ha estat molt bo en les darreres setmanes.

La Grada d'Animació està de moda

A hores d'ara, la zona de la Grada d'Animació (ubicada a General Preferent, just al costat del túnel de vestidors) ja ha doblat els adeptes que va tenir la temporada passada. El club ha millorat la oferta, especialment per als joves, en aquesta zona. Això i el bon ambient generat en el tram final de la temporada passada ha fet que molts s'hi vulguin sumar.

General preferent, al 80% d'ocupació

La zona de General Preferent ja es troba al 80% d'ocupació, i és una de les zones que estan amb més ocupació, juntament amb les Tribunes Centrals, on a molts interessats els costa poder trobar un seient.
Arxivat a