A la venda un segon concert per veure Gossos el 30 de novembre al Kursaal

Gossos s'acomiadarà dels escenaris a finals de novembre al Kursaal
Gossos s'acomiadarà dels escenaris a finals de novembre al Kursaal | TME
Redacció
07 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:09h
El teatre Kursaal posa a la venda un segon concert per veure Gossos al Kursaal. Serà el divendres, 30 de novembre a les 21h, el dia abans del concert programat el dia 1 de desembre del qual queden poques entrades disponibles. Les entrades pel concert del 30 de novembre es posen a la venda avui divendres a partir de les 18h, a taquilles i per internet

El grup manresà arribarà al Kursaal per tancar la gira dels 25 anys i acomiadar-se dels escenaris abans de l'aturada indefinida que ha anunciat la formació. Poques bandes del país han arribat a la fita dels 25 anys. I el grup manresà Gossos ho fa en un dels moments més dolços de la seva trajectòria.

Aquest any la banda manresana fa una gira especial en què les protagonistes, més que mai, seran les cançons. Un recull d'èxits. Una autèntica celebració per a diverses generacions de persones que els han acompanyat durant aquests 25 anys. Cançons amb missatge, optimisme i compromís per a construir un món millor. Hi són des de la dècada dels 90, en plena explosió musical del país. Des d'aleshores, Gossos ha sabut reinventar-se, adaptar-se als nous temps, donant sempre el millor en tot tipus d'espais, vivint el present, mirant el futur i amb respecte pel passat. L'1 de desembre al Kursaal acabaran aquesta gira dels 25 anys, marcada per concerts molt especials i que va començar el mes de maig a l'Auditori de Barcelona. Ens espera un concert ple a vessar de sorpreses!

Les entrades per veure Gossos al Kursaal tenen un preu de 25 euros (22€ amb el carnet del Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys ) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.