Les piscines de Súria tancaran la temporada l'11 de setembre

L'Ajuntament valora positivament la bona acceptació de les millores realitzades enguany

Redacció
07 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:48h
Les Piscines Municipals de Súria tancaran la temporada aquest dimarts 11 de setembre, després d'un estiu marcat per la bona acceptació de les millores realitzades en el recinte i l'increment del nombre d'usuaris i d'abonaments.

Les millores de les Piscines Municipals van ser presentades públicament el passat 22 de juny en una jornada de portes obertes que va posar el pròleg a l'inici de la temporada. Aquestes millores van ser impulsades per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament i realitzades pels serveis tècnics de l'àrea d'Urbanisme.

Les obres es van portar a terme en els mesos anteriors a l'inici de la temporada i vancomportaruna renovació general de les instal·lacions exteriors i dels sistemes de filtratge i desinfecció.

Al llarg de l'estiu, les Piscines Municipals han acollit els tradicionals cursets de natació, activitats del casal municipal d'estiu "El Juliol tot ho vol" i del casal ‘Estiu a la SAS', i altres actes solidaris, culturals i de lleure.

Centenars de persones han assistit als tres espectacles realitzats en el recinte durant aquesta temporada: els concerts de la Coral Sòrissons i del grup Contrajazz, i l'actuació "Teles de Circ" amb Gemma Serrat i Dan Arisa.

D'altra banda, les Piscines Municipals també han col·laborat de nou en la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", que va tenir lloc el passat juliol dins del programa d'actes de la Festa Major.
Arxivat a