Detenen quatre lladres a l'Anoia gràcies a una mossa fora de servei de la comissaria de Manresa

Els individus, d'entre 18 i 23 anys, tots ells de Manresa, havien entrat en una casa de Santa Margarida de Montbui quan van ser sorpresos per l'agent

Redacció
06 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:12h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada (Anoia) van detenir dimecres quatre homes, d'entre 18 i 23 anys, i veïns de Manresa, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar el mateix dimecres a les 7 de la tarda quan una mossa de la comissaria de Manresa fora de servei va observar un jove que controlava una casa de la població de Santa Margarida de Montbui (Anoia).

Davant la situació, i l'actitud de nerviosisme del jove, l'agent va decidir cridar-li l'atenció mentre s'anava apropant a ell. El noi, en veure aquesta acció, va marxar en direcció contrària de manera accelerada mentre trucava per telèfon.

Tot seguit, va sortir un segon jove de l'interior de la casa que estava controlant. Davant l'evidència del robatori l'agent els va requerir que s'aturessin, però els dos joves van fer cas omís i van marxar corrents en direccions oposades.

La mossa va decidir córrer darrera d'un d'ells mentre trucava a la policia per informar del què estava passant. Després d'una persecució per diferents carrers, va observar com pujaven a un cotxe estacionat a la carretera de Valls i marxaven a gran velocitat direcció Igualada.

Passats uns minuts, una patrulla de trànsit va informar que tenien el vehicle aturat a la carretera C-37 en direcció a Manresa, amb quatre ocupants que coincidien amb la descripció dels joves que havien accedit a la casa.

Una altra patrulla de mossos es va dirigir al domicili forçat, i van comprovar que havien accedit a l'interior escalant la façana i forçant una finestra. Tot i així, no els va donar temps d'endur-se res.

Arran dels fets, els quatre joves van quedar detinguts per un robatori amb força. Els detinguts, amb múltiples antecedents, passaran durant les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.