Tot a punt per a l'Aplec de Castellet aquest diumenge

Els tiquets per a l'arrossada popular ja es poden adquirir en diferents establiments del municipi

Redacció
06 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:26h
Sant Vicenç de Castellet ho té tot a punt per a l'Aplec de Castellet que se celebrarà aquest diumenge a l'esplanada d'aquest entorn natural. L'aplec manté el seu caràcter popular, festiu i tradicional i exhibirà la imatgeria del municipi (Romeus, gegants i grallers) i els balls populars a càrrec de la Coral Nou Horitzó i l'Esbart Dansaire Santvicentí.

La jornada començarà a tres quarts de 9 del matí amb la concentració de Romeus a la plaça de l'Església, que enfilarà tota la comitiva fins al pla de les Vives on es farà un esmorzar popular. La missa, el repartiment de ramets, l'ofrena floral i la cantada del Goig de Castellet, estrenat l'any passat, a càrrec de la Coral al Vent donarà el tret de sortida als actes al Pla de Castellet.

Tiquets per a l'arrossada

Els tiquets per a l'arrossada popular es poden adquirir en diferents establiments del municipi a un preu de 8 euros: Llibreria Clavé, Pastisseria Can Postres i Jordi Largo Fotògraf. La jornada acabarà després de dinar amb la ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa.

Durant tot aquest diumenge no es permetrà l'accés al recinte de Castellet ja que està en fase de rehabilitació.

Programa de l'Aplec de Castellet