El BBVA tancarà les oficines de Guimerà i Crist Rei abans de final d'any

El banc tenia tres oficines en un recorregut de 300 metres com a resultat de les diverses fusions i compres bancàries dels darrers anys

06 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:21h
Oficina del BBVA del carrer Guimerà
Oficina del BBVA del carrer Guimerà | GSV
El BBVA-CX tancarà abans de final d'any les seves oficines del carrer Àngel Guimerà i de la plaça Crist Rei, a la cantonada del passeig Pere III amb prolongació Guimerà, e Manresa i centralitzarà tots els serveis a l'oficina del passeig Pere III, a l'antiga central de Caixa Manresa.

Com a resultat de les diverses fusions i compres dels darrers anys, el BBVA acumulava tres oficines bancàries en un recorregut a peu d'uns 300 metres. A la seva històrica oficina del carrer Guimerà hi havia sumat les dues oficines de Catalunya Caixa (CX) del passeig Pere III i de la plaça de Crist Rei. A la vegada, Catalunya Caixa tenia aquestes dues oficines tan properes a conseqüència de la fussió, entre d'altres, de Caixa Manresa, que tenia la oficina del Passeig que durant molts anys havia estat la seva seu central.

El tancament de les dues oficines per part del BBVA forma part d'un pla que el banc va presentar el passat mes de febrer i que afectava a 179 oficines de tot l'estat espanyol. En el cas de Manresa, la proximitat d'altres oficines de la mateixa entitat ha estat determinant per decidir-ne el tancament, segons ha explicat el servei de premsa del BBVA a NacióManresa.

Amb el tancament d'aquestes dues oficines, el BBVA ha portat a terme, des de fa mesos, la remodelació de l'oficina del passeig Pere III, que guanyarà espai, tindrà més personal i oferirà més serveis per acollir els clients de les altres dues oficines.