Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 7 d'octubre

Robatori d’una bicicleta, fuita d’aigua a la via pública i resolució judicial

Redacció
08 d'octubre del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Robatori d’una bicicleta
Una veí de la Vila denuncia haver estat víctima del robatori de la seva bicicleta. Hauria deixat, un moment, la bicicleta lligada amb un cadenat en les proximitats del seu establiment i quan va anar a recollir-la no hi era.

La patrulla de la Policia Local realitza una recerca amb les dades facilitades per la persona afectada sense èxit. El robatori hauria estat realitzat per persones desconegudes que haurien carregat la bicicleta en un vehicle tipus furgoneta. Es formalitzen els tràmits documentals corresponents i es facilita la informació dels seus drets a la persona afectada.

Fuita d’aigua a la via pública
Al pas de la patrulla de servei en carrer de la Vila es detecta una fuita d’aigua important que afecta a la via pública i que provenia del jardí d’una propietat privada. Es posa en coneixement del propietari el qual procedeix al tancament de la clau de pas general, corresponent al subministrament d’aigua de la seva propietat, podent-se aturar així la fuita.

Resolució judicial
L’actitud irresponsable d’una persona veïna de Sallent què, a finals del mes de juny d’enguany, va ser denunciada per adreçar-se als agents de la Policia Local amb paraules injurioses i  denigrants, amb motiu d’una infracció de trànsit greu, actuant amb consciència i voluntat de menystenir als agents de la Policia Local, ha resultat, segons resolució judicial, en una condemna de multa pecuniària de quinze dies per una  manca de respecte als agents de l’autoritat.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.