Grup Llobet adquireix l'empresa de càtering El TEC de Súria

L'empresa elaborava i distribuïa fins ara més de 350.000 àpats anuals, principalment a escoles i residències de gent gran

Redacció
05 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:35h
Grup Llobet és el nou propietari del TEC de Súria, una reconeguda empresa de càtering especialitzada en menús escolars i de residències de gent gran. Amb aquesta adquisició, Grup Llobet reforça la seva línia estratègica i de compromís amb l'alimentació saludable, com ja ho va fer amb la creació del projecte de Ca l'Arpellot.

El TEC de Súria elaborava i distribuïa fins ara més de 350.000 àpats anuals, una xifra que Grup Llobet espera multiplicar per fer realitat un dels seus grans propòsits: ajudar a les persones a menjar millor. I en aquest cas, especialment, contribuir a millorar l'alimentació diària de milers de nens i nenes i persones grans de la Catalunya central.

"És un objectiu que ens emociona", assegura Ignasi Llobet, director de Grup Llobet. "Creiem que és possible canviar l'alimentació i millorar la vida de les persones amb el nostre ofici d'apropar-los els aliments", afegeix.

El canvi de propietat, a més, permet a Grup Llobet donar continuïtat a un negoci de tres dècades. "Hem vist que Grup Llobet era la millor opció per la seva llarga experiència en el món alimentari. Poden contribuir a millorar la qualitat de tot el nostre servei", asseguren els fins ara propietaris d'El TEC, que es jubilen després de 29 anys però que acompanyaran Grup Llobet en la transició fins a finals d'any.

Serà llavors, a principis del 2019, quan Grup Llobet té previst presentar diverses novetats vinculades als menús que elaborarà tant per als més petits com per als més grans. Unes innovacions que portaran el seu segell i que aniran encaminades a cuidar l'alimentació i a fernos la vida més fàcil.

Amb la incorporació d'El TEC al seu grup alimentari, Llobet reforça la seva aposta per l'alimentació saludable i el creixement de la seva producció pròpia, tant de menjar cuinat com del servei de càtering: arribarà a les escoles amb El TEC i, al mateix temps, aprofitarà aquest múscul per augmentar la seva penetració en les empreses amb els càterings elaborats per Ca l'Arpellot.

Amb tot plegat, Grup Llobet amplia encara més els seus horitzons: ja no només compra productes per vendre al major (Superfresc -Supercarns i Superfruits- i Llobet Distribucions), sinó que els ven al detall (Supermercats Llobet i Ca l'Arpellot), els ven tant al major com al detall (Llobet Regal), els elabora (Alven), i també els cuina i els serveix (Ca l'Arpellot i El TEC).