Callús i Sant Joan encetaran els actes de la Diada amb una Marxa de Torxes fins a Lledoners

Se celebrarà el proper dilluns, 10 de setembre, al vespre, i comptarà amb un parlament de la periodista i advocada Bea Talegón

Sant Joan i Callús portaran la Marxa de Torxes fins a Lledoners
Sant Joan i Callús portaran la Marxa de Torxes fins a Lledoners | Marta Maseras
05 de setembre del 2018
Actualitzat el 06 de setembre a les 18:54h
Amb la voluntat de no normalitzar la situació d'excepcionalitat que viu Catalunya, amb set exiliats i nou presos polítics, els municipis bagencs de Sant Joan de Vilatorrada i Callús, aprofitant la proximitat que tenen amb el centre penitenciari de Lledoners (on hi estan engarjolats Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn i Oriol Junqueras) han decidit donar la benvinguda als actes de la Diada de l'Onze de Setembre amb una Marxa de Torxes fins la presó en qüestió.

Si bé tots dos pobles compartiran ubicació final, el punt de sortida de les marxes variarà. En el cas de Callús els participants es trobaran, el proper dilluns 10 de setembre, a les vuit del vespre a la plaça de l'Ajuntament per anar, en cotxe, fins a l'entrada del polígon industrial Pla dels Vinyats. Allà s'hi trobaran els assistents a la Marxa de Torxes de Sant Joan de Vilatorrada, que a dos quarts de nou del vespre hauran sortit des de la zona esportiva del municipi.

Un cop les marxes dels dos pobles es trobin, acabaran conjuntament el recorregut fins al camp de Lledoners. Des d'allà, es llegirà el manifest unitari i la periodista i advocada Bea Talegón oferirà un parlament.

Tant a Callús com a Sant Joan les torxes es vendran al punt d'inici del recorregut de cada municipi, on també s'hi repartirà un petit refrigeri.