Sortegem entrades per gaudir amb «94 minuts» de Sílvia Navarro

A la sala petita del Kursaal, el dijous 13 de setembre

per Redacció, 4 de setembre de 2018 a les 15:40 |
«94 minuts» arribarà a la sala petita del Kursaal el 13 de setembre | Promocional
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Data de sorteig: dimecres 12 de setembre

NacióManresa i Kursaal sortegem entre els lectors del diari entrades dobles per a gaudir amb "94 minuts" de Sílvia Navarro, a la sala petita, el 13 de setembre.


Argument

Una dramaturga vol escriure una obra sobre l'amor perfecte. Per això seleccionarà un subjecte d'estudi i s'aplicaran tots els condicionants estudiats i provats empíricament en relacions amoroses d'èxit.

Dos actors assagen una obra sobre una dramaturga que escriu sobre l'amor. No es coneixen. Després de mesos d'assajos junts alguna cosa comença a sorgir entre ells. Actors o personatges, personatges o actors. Relacions humanes, al capdavall. Es pot crear artificialment, l'amor?

"94 minuts" és una obra sobre els límits de la ficció i la realitat, del teatre i de la vida, de l'amor i la ciència.


Sorteig

Participar en el sorteig de les entrades dobles és molt senzill. Només cal omplir el formulari següent amb les vostres dades, recordant que només s'admetrà una inscripció per persona.Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióManresa i mai no tindran un ús comercial ni seran venudes o entregades a altri. El correu electrònic s'entrarà a la llista de distribució del butlletí de NacióManresa del que es pot cursar baixa amb facilitat, si així es desitja. Es contactarà amb els premiats per telèfon o correu electrònic. El nom dels guanyadors es pot publicar al diari.