La xerrada de l'Associació Eines amb l'esport rep una bona acollida per part del públic

Presentació de l'Associació Eines amb l'esport a Manresa
Presentació de l'Associació Eines amb l'esport a Manresa | AjM
Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:33h
El passat divendres, 31 d'agost, es va portar a terme al Centre Cultural el Casino de Manresa, una xerrada dedicada a l'esport i les addiccions per part de l'Associació Eines amb l'esport en el marc del projecte TransEinesCat. Travessem Catalunya a peu i que estan desenvolupant arreu de Catalunya.

La xerrada va estar dirigida pel responsable del projecte, Àlex Florensa, el qual va explicar la seva experiència en el món de les addiccions, les fases per les quals va passar i la seva posterior rehabilitació. Així mateix, també va haver-hi la participació de 4 testimonis més, alguns dels quals persones joves, que van exposar els moments complicats que van passar en els seus inicis, les seves pors i sentiments, i com gràcies al procés de rehabilitació els ha canviat la vida i els ha tornat les il·lusions i ganes d'iniciar nous projectes.

La idea de realitzar aquesta travessa sorgeix d'un projecte de superació esportiva que té la finalitat de lluitar contra les addiccions i oferir uns objectius terapèutics i de creixement personal. La travessa l'estant realitzant 8 persones i el recorregut consisteix en travessar Catalunya d'una punta a l'altre (uns 800 km) en 30 dies. El punt d'inici va ser a La Seu d'Urgell, el passat 21 d'agost, i el punt d'arribada serà Ulldecona, el proper 21 de setembre. Les altres parades són les següents: Bellver, Puigcerdà, Ribes de Freser, Camprodon, Olot, Cantonigròs, Vic, Artés, Manresa, Calaf, Cervera, Santa Coloma de Queralt, Montblanc, Riudoms, Vinebre, Ascó, Mora la Nova, Benifallet, L'Ametlla de Mar, Xerta, Tortosa, Amposta, Deltebre i Sant Carles de la Ràpita. A la capital del Bages van fer parada del divendres 31 d'agost al diumenge 2 de s etembre.

La sessió va ser molt interessant i el públic present va poder reflexionar a l'entorn del problema de les addicions, que cada cop és més freqüent però difícil de parlar-ne.