El dissenyador manresà Adrià Machado convertirà el seu estudi en una «pop-up» durant 3 dies

La firma AMT. del jove manresà Adrià Machado oferirà preus especials en el marc d'una 'pop-up'
La firma AMT. del jove manresà Adrià Machado oferirà preus especials en el marc d'una 'pop-up' | AMT.
04 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:23h
El jove dissenyador manresà Adrià Machado obrirà les portes del seu estudi a la capital del Bages amb la voluntat de convertir-lo, durant setanta-dues hores, en una pop-up store o, el que és el mateix: en una botiga fugaç. La voluntat del creador de la firma AMT. és vendre, a preus rebaixats, dissenys de col·leccions anteriors i peces d'outlet. Aprofitant l'avinentesa, Machado també oferirà descomptes de fins a un 20% en la roba de la nova col·lecció d'hivern.

Adrià Machado va irrompre en el món del disseny de teixits mentre estudiava moda a Barcelona. Les primeres peces amb segell propi van ser unes dessuadores per a dones, que van anar seguides per una línia de joies en 3D. Un cop finalitzats els estudis, va decidir tirar endavant i professionalitzar el que, en un principi, per a ell, era un divertimento. Va establir la seva seu laboral a Manresa, en un petit taller en el qual compta amb persones que s'encarreguen de cosir i portar a la pràctica els seus dissenys. "M'agradaria posar el meu granet de sorra en rescatar el passat tèxtil català", exposa el jove, tot afirmant que "els teixits que utilitzo sempre intento que siguin reciclats i respectuosos amb el medi ambient".

Amb la ferma voluntat de tirar endavant una marca 100% sostenible, Machado també exposa el seu desig de "poder-ho fer tot localment": "abans d'enviar-ho a fer a Xina prefereixo quedar-me aquí, perquè tinc més control de tot plegat i m'asseguro que tothom cobri bé". L'èxit de la seva marca AMT. l'ha portat a desfilar en les tres últimes edicions de la 080 Fashion Week.

El pop-up d'AMT. tindrà lloc aquest dimecres 5, dijous 6 i divendres 7 de setembre al Passatge Ferrer, 16 (baixos) de Manresa. L'horari d'obertura serà de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.