Manresa recordarà Pedrolo amb una xerrada de Calderer i un concert de Cesk Freixas

Amb motiu del centenari del seu naixement, dimecres es farà la xerrada i divendres el concert

Cesk Freixas, en una imatge d'arxiu
Cesk Freixas, en una imatge d'arxiu | Arxiu particular
Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:00h
Amb motiu dels 100 anys del naixement de Manuel de Pedrolo, el professor i escriptor manresà  Lluís Calderer  oferirà demà dimecres, 5 de setembre a les 19.30 h a l'Espai Òmnium de Manresa una xerrada introductòria a l'univers de l'escriptor de l'Aranyó i que servirà per contextualitzar el concert-espectacle que oferirà el cantautor Cesk Freixas a la sala petita del teatre Kursaal.

El concert serà aquest divendres, 7 de setembre a les 21h, i el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles estarà acompanyat del guitarrista Víctor Nin i de la il·lustradora Marta Bellvehí (que dibuixarà en directe). L'espectacle també comptarà amb la col·laboració de membres de la companyia Cia Paranys (Roser Rojas, Montse Mas i Jaume Carné).

Cesk Freixas, que també ha publicat dos llibres inspirats, entre altres autors, en l'escriptor de la Segarra, vincularà les seves cançons amb la literatura i l'ideari polític de Pedrolo, en un espectacle concert de format únic i inèdit.

Les entrades per veure l'homenatge de Cesk Freixas al Kursaal tenen un preu de 12€ (10€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i amb Carnet de Música) i de 6 euros per als menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.