Detenen un home que portava 44 ampolles de begudes alcohòliques furtades al cotxe

Ampolles de begudes alcohòliques requisades pels Mossos d'Esquadra
Ampolles de begudes alcohòliques requisades pels Mossos d'Esquadra | Mossos
Redacció
03 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:47h
Agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres un home de 26 anys i vei de Barcelona a qui van trobar quaranta-quatre ampolles de begudes alcohòliques sostretes en el cotxe que conduïa. L'home també va ser acusat de conducció temerària, ja que en el control policial va intentar fugir fent marxa enrere a tota velocitat posant en risc els conductors dels vehicles que circulaven per la carretera, amb algun dels quals va col·lidir lleugerament. 

Sobre les 7 de la tarda del mateix divendres 31 d'agost, els agents d'ARRO que havien muntat un control a la C-16, al punt quilomètric 41, van veure com un vehicle frenava bruscament en veure'ls i iniciava una maniobra de marxa enrere per evitar el control.

El conductor, en veure's atrapat entre els vehicles que circulaven per la via, va iniciar la fugida a peu, però els agents van poder aturar-lo i identificar-lo. Tot seguit, van escorcollar el vehicle i, entre els seients del darrere i el maleter, hi van localitzar un total de quaranta-quatre ampolles de begudes alcohòliques valorades en més de 750 euros.

Després de diverses gestions, els mossos van esbrinar que algunes de les ampolles havien estat sostretes en un establiment  de Solsona.

Davant d'aquests indicis, se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte de furt. També se'l va denunciar per conducció temerària. El detingut va passar el dia següent a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

La investigació continua oberta per esbrinar la procedència de la resta del material intervingut.