La Papasseit arrenca temporada amb el concert d'una polifacètica cantautora de Nova Orleans

La cantautora americana Pony Hunt actuarà a la Papasseit aquest dijous a la tarda
La cantautora americana Pony Hunt actuarà a la Papasseit aquest dijous a la tarda | Promocional
Redacció
03 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:30h
La cantant americana Pony Hunt serà l'encarregada, aquest dijous, 6 de setembre, a les vuit del vespre, d'inaugurar la temporada de la Llibreria Papasseit amb un concert de petit format organitzat pel programa de Ràdio Sant Joan Trilogy Rock que es finançarà amb el sistema de la taquilla inversa.
 
Pony Hunt és el nom artístic de Jessie Antonick, una jove escriptora i intèrpret que viu a cavall entre Nova Orleans i Oakland, als Estats Units. Molt polifacètica, Pony Hunt combina la seva aposta musical amb altres feines artístiques com el treball amb fusta i la moda, així com també amb la seva passió pel mar (fent de marinera). Tots aquests ingredients vitals impregnen la seva proposta musical. Una proposta que va engegar l'any 2016 amb la presentació del seu primer disc, Heart Creat, gravat amb la col·laboració de
diversos músics i on Pony Hunt interpreta diferents instruments.
 
La seva proposta, a mig camí entre el delta blues i el Tin Pan Alley, es basa en unes
lletres completament personals i íntimes interpretades per una veu gairebé fantasmal, alhora vulnerable i segura, completament femenina. Influències com el country, l'old hillbilly, els grups femenins de les dècades dels 50 i 60, el jazz o el rhythm and blues doten de cos i personalitat la proposta musical de la jove artista.
 
A través de la col·laboració amb el programa de Ràdio Sant Joan Trilogy Rock, la Papasseit proposa una vesprada musical de la mà d'aquesta cantautora que està de gira per Europa.