Els veïns de Sant Vicenç ja poden tornar a beure aigua de l'aixeta

Els veïns i veïnes de Sant Vicenç ja poden tornar a beure aigua de l'aixeta
Els veïns i veïnes de Sant Vicenç ja poden tornar a beure aigua de l'aixeta | G.C.
Redacció
03 de setembre del 2018
Actualitzat el 04 de setembre a les 9:24h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha informat al conjunt de veïns i veïnes del municipi que des de primera hora d'aquest matí de dilluns ja poden tornar a fer un consum habitual de l'aigua de l'aixeta.
 
Recordem que fa dos dies, dissabte 1 de setembre, el consistori va demanar als santvicentins i santvicentines que no utilitzessin l'aigua de la xarxa per a consum de boca com a mesura de prevenció en cas de sortir tèrbola. I és que durant els darrers dies, l'aigua baixava més tèrbola del que és habitual a conseqüència de les darreres pluges i, per tant, no se n'obtenia prou per omplir els dipòsits a nivells recomanats.
 
Des de l'Ajuntament s'assegura que l'aigua dels dipòsits municipals "sempre s'ha consumit amb la puresa i els nivells de qualitat habituals". En aquest sentit explanen que la recomanació de dissabte es va fer de manera preventiva davant la possibilitat que l'aigua dels dipòsits "disminuís per sota dels nivells mínims i s'hagués de subministrar aigua amb terbolesa, però desinfectada".
 
L'Ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana i continuarà informant en cas que es produeixi qualsevol novetat. No es descarten noves mesures de prevenció durant els propers dies si els episodis de pluja es repeteixen i l'aigua del Llobregat continua baixant tèrbola.