​El CTT Castellgalí endarrereix l'inici de curs a l'espera de disposar d'un espai «més adient»

El club de tennis taula lamenta que des de l'Ajuntament encara no se'ls ha donat cap solució a la demanda que van fer el mes de juny de gaudir d'unes instal·lacions més àmplies

Redacció
03 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:24h
El Club Tennis Taula (CTT) Castellgalí ha decidit començar la temporada d'entrenaments uns quants dies més tard del que tenia previst. El motiu, segons expliquen els mateixos membres de l'equip, és que des de l'Ajuntament encara no se'ls ha ofert cap alternativa de local on anar; una petició que van fer els del CTT el mes de juny, al·legant que "per oferir uns bons entrenaments tant pels més grans com pels de la categoria Promeses, necessitem unes instal·lacions més àmplies i més adients al nostre creixement".

L'entitat esportiva -que l'any passat va competir en tercera Sènior i que enguany té l'objectiu que el primer equip pugi de categoria- exposa que "l'alcalde ens va assegurar que s'estaven estudiant diverses opcions de millora de l'espai d'entrenament" però que, ara que comença el curs, "ens ha comunicat que no ens cediran cap de les instal·lacions municipals". "Ara estem a l'espera d'una solució", assenyalen, tot afegint que per aquest motiu han decidir posposar l'inici d'entrenaments fins el 12 de setembre.

Recordem que el CTT Castellgalí fins ara havia dut a terme la seva activitat al teatre del poble, "un espai reduït i no preparat per fer aquest tipus d'esport", comenten des del club. Fins al moment l'entitat comptava amb quatre taules i deu jugadors, "però la intenció és que per aquesta temporada disposem de sis taules", ja que els dos equips que entrenen tindran entre "quinze i vint components", asseguren.